Followers

tabung kesayangan

Updates:
selamat datang.. jangan lupa follow tau..sayang korang.. jangan lupe komen.. nanti aien follow korang semula..

jangan lupa klik tau.. tq.. :)

Wednesday, April 6, 2011

A call from my mom...

erm semalam kan mak aku call.. erm mak aku tanye ade mase ke tak??? sibuk ke tak?? hahaha... untuk family aku... aku sentiasa ada masa.. nak2 untuk my luvly mummy... mak aku beritahu... nak mak nak cakap pasal abang(adik lelaki).. aku time tue punye r gabra.. ingat kan bende2 yang x elok berlaku... yer lar aku kan jauh di rantauan... hehehe.. suspen betol.... jantung aku.. dup dap dup dap... skali mak aku cakap  abang nak beli kereta.. alahai... yang jadi masalah nyer die tue x de lesen... tue yang memeningkan kepala mak aku... dan aku risau.. akan memeningkan kepala aku jugak di kemudian hari... huhuhuhu.. mak aku pown suruh aku call adik aku nasihatkan die... tapi nak buat cam mane.. dah duit die sendiri... x plak die mintak ngan aku... (padahal aku jew yang selalu jadi penghabis duit die).. hp aku yang baru pown die yang hadiahkan..kuikuikui...tapi aku call lar jugak die semalam.. nasihatkan sikit2... mana yang patut...adik aku tanye balik ke tak 22hb nie.. sebab mok ja nak bertunang.. aku cakap x balik.. sebab time tue dah nak start exam.. die cakap die dah beli kemera... (kan aku dah cakap aku penghabis duit die).. aku happy sgt sebab aku ingat aku tak dpt tunai kan hajat aku untuk ade kamera sem nie... dari sem 2 teringin nak ade kemera sendiri... baru nak beli sem depan...tup2 die dah beli...hehehe.. erm sebab ari tue mase balik bulan lepas lepas.. aku tengok die beli hp baru.. nokia yg touchscreen... entah apekejadah jenama nyer.. lupe plak aku... pastu aku cakap lar.. "ala... along baru ingat nak suruh beli kemera.. abang dah beli hp baru plak" pastu die tanye nak macam mane.. aku lagi besar megapixel lg elok..yes gembira nyer aku...

bebalik semula pasal mak aku call... erm mak aku cite pasal duit yang adik aku kasi kat aku.. ari tue pown mak aku ade tanye berapa abang kasi ari tue.. aku cakap jew lar... erm pastu mak aku tanye plak adik aku... berapa die kasi kat aku... pastu die cakap 3.. erm mak aku pown cakap erm sedap r along.. sebab mak aku kasi 1 n atuk aku kasi 1..  semuanyer 5.. pastu adik aku cakap kat mak aku...  ala biar lar... along tue duk jauh.. kite bukan tau die ade duit ke tak.. entah2 die kerja ke kat sane..huhuhu... terharu aku dengar..... aku bersyukur sangat punya adik seperti die...

hari tue burthday die... aku hadiahkan die frame gambar yang ade gambar nie.. pastu letak reben sikit.. huhuhu


aku harap die suke... hahaha.. nanti boleh jadi pengemis duit lg... erm yang jadi mangsa nyer adik aku yang kecil tue lar si syafiqah yang mintak.. ari tue pown mase g tgk wayang ngan adik aku syfiqah tue... die yang mintak ngan adik lelaki aku.. abang nak duit 1 nak g tengok wayang... so keesokan hari nyer sampai penat bejalan aku bawak adik aku g round mesra mall...hahaha... kan aku cakap.. aku penghabis duit adik lelaki aku.... luv my family... x sabar nak balik rumah... sebab rumah baru aku dah nak siap... yep2 horayyyy.... akan ku lalui dengan tabah segalanya disini...chayoikkkk ainaa... u can do it....

1 comment:

Cik Cammy Lia said...

lor org t'ganung kite ke? hehe.. bgsnye adik dia.hmm..

selamt datang..kat sini adalah blog yang memaparkan hasil hasil kerja tangan aien.. jemput singgah di aien hermionie untuk official blog.
 
senyuman ainaa.syafiqah Dark Kitty template - Design By - P0L5K4H4CKR3W