Followers

tabung kesayangan

Updates:
selamat datang.. jangan lupa follow tau..sayang korang.. jangan lupe komen.. nanti aien follow korang semula..

jangan lupa klik tau.. tq.. :)

Wednesday, March 30, 2011

keluhan rasa 1

ikowt suke ati korang r... aku pown x kisah sangat...
ati nie... memang nak pegi....
tapi kalau dah korang cakap cam 2 nak wat cam mane kan...
aku terima seadanya.. 
walaupown hati aku memberontak ngan tindakan korang...
harap aku nie perempuan jew ngan shafiqah..
. kalau x lame dah aku g berdua ngan die... 
x de lak aku terhegeh2 ajak korang... 
ye lar... korang ade test kan.. x pe lar... 
nak wat cam mane... mmg x leh elak kan...
x pe lar laen kali jew lar kite pegi....
aku terima alasan korang... 
tapi kalau sebab awek korang... memang sikit HOT lar kan... 
ingatlar.. awek korang tue x kan leh bawak kemane...
memang r orang cakap restu keluarga tue penting...
tapi percaya lar ape aku cakap nie....
walau sejauh mane pown perasaan cinta tue hadir kat korang... TAPI...
kalau hubungan tue x direstui oleh sahabat2 korang... 
percayalah... CINTA KORANG X KAN KEMANA....
sebab nilai seorang sahabat lebih tinggi daripada nilai awek korang... 
ikowt korang r kalau korang nak bercinta.... lantak r..
tue hak korang... tapi....
jagalah perasaan sahabat korang.......
jangan pentingkan awek korang yang korang kenal baru sebulan  dua...
jangan korang tinggalkan sahabat korang yang korang dah 
kenal bertahun2 demi seorang awek...
kami sebagai sahabat x marah pown kalau korang berubah ke arah kebaikan... tapi 
kami akan sedih bila korang berubah ke arah keburukan...
jika kami menegur atau menyindir... percayalah... 
yang kami inginkan yang terbaik buat korang....
kami juga insan biasa yang punya perasaan... jadi jagalah perasan kami... 
seperti kami menjaga perasaan korang...jadi lah yang terbaik...
SEBAB kami tahu... korang memang antara yang terbaik...
belajar lar menghormati jika diri anda mahu dihormati...


sedar lah wahai sahabat...
tiada yang lebih indah melainkan nilai sebuah persahabatan..

3 comments:

CIK TOM said...

ala sedihnya n3 ni...erm kalau ade pe2 berlaku..1st kali akan cr kawan jgk utk mengadu...so kena la balance between friendship n love...huhu..

code banner cik tom tue boleh amik kat "curik banner cik tom"

ainaa.syafiqah27 said...

betol tue cik tom... tak pe lar.. kite tgu dan lihat jew..

ainaa.syafiqah27 said...

betol tue cik tom... tak pe lar.. kite tgu dan lihat jew..

selamt datang..kat sini adalah blog yang memaparkan hasil hasil kerja tangan aien.. jemput singgah di aien hermionie untuk official blog.
 
senyuman ainaa.syafiqah Dark Kitty template - Design By - P0L5K4H4CKR3W