Followers

tabung kesayangan

Updates:
selamat datang.. jangan lupa follow tau..sayang korang.. jangan lupe komen.. nanti aien follow korang semula..

jangan lupa klik tau.. tq.. :)

Monday, May 23, 2011

dah semakin hampir

dah lame dah aien x menulis blog nie.. sesawang dah belambak.. 
penat nak menyapu.. hehehe...
dah dua tiga minggu bersenang lenang di rumah..
akhir nyer saat mendebarkan dah hampir tiba.. 
result dah nak keluar..
waaa.. x nak risau nyer takut jatuh lg.. asal kan clear paper aku cukup bersyukur..  
semoga aien mendapat result yang lebih baik dari sebelum nie..
aien redha jer dengan ape keputusan yang aien dapat...
korang pown doa2 lar aien dapat result yang terbaik.. 

terima kasih...

1 comment:

♥ cik kieranaa ♥ said...

hai..
gud luck result nnt ekk.
:)

selamt datang..kat sini adalah blog yang memaparkan hasil hasil kerja tangan aien.. jemput singgah di aien hermionie untuk official blog.
 
senyuman ainaa.syafiqah Dark Kitty template - Design By - P0L5K4H4CKR3W