Followers

tabung kesayangan

Updates:
selamat datang.. jangan lupa follow tau..sayang korang.. jangan lupe komen.. nanti aien follow korang semula..

jangan lupa klik tau.. tq.. :)

Friday, July 19, 2013

MINI GA RAMADHAN by DEDEQ


tekan banner untuk join...


alhamdulillah .. sejak jadi peniaga on9 ni . rezeki melimpah-limpah .. syukur alhamdulillah .. hehe ..

jadi .. dedeq nak ambil kesempatan ni nak buat MINI GA RAMADHAN .. harap sambutan memuaskan .. al-maklumla . dedeq tak femes . hehe .. uhuk sedih .. kihkih ..

Syarat-syarat wajib

1) Buat entry yang bertajuk MINI GA RAMADHAN by DEDEQ

2) Copypaste coding entry MINI GA kat bawah dan paste kan ke ruangan html post


CODINGENTRY

3) LIKE page NAMIE mini SHOP

4) KLIK iklan ni (loading sampai habis)
5) Follow blog dedeq


Hadiah

1) Jubah lace diamond untuk TOP REFERRAL x 1



2) Tudung bawal untuk orang PERTAMA join x 1



3) Brooch untuk orang TERAKHIR join x 1



4) Kad raya limited by dedeq untuk yang BERTUAH x 15


Tarikh mula 18/7 - 26/7/13 (11.59 malam)


1 comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum. Nak tanya ni~ Orang yang pakai jubah tu orang islam or untuk orang kafir ? :P

selamt datang..kat sini adalah blog yang memaparkan hasil hasil kerja tangan aien.. jemput singgah di aien hermionie untuk official blog.
 
senyuman ainaa.syafiqah Dark Kitty template - Design By - P0L5K4H4CKR3W