Followers

tabung kesayangan

Updates:
selamat datang.. jangan lupa follow tau..sayang korang.. jangan lupe komen.. nanti aien follow korang semula..

jangan lupa klik tau.. tq.. :)

Saturday, March 12, 2011

hatiku bagai di hiris

maafkan aku sahabat..
aku tinggalkan korang tadi bukan sebab sesaja..(gediq)
tapi aku memang tak boleh tengok benda2 yang 
berkaitan fertigasi tue wat masa sekarang..
hati aku terlalu sakit.. terlalu pedih...
aku bukan mengada ngada..
kesedihan tue bukan dibuat buat..
tapi ia datang sendiri..
mula mula aku berdiri jauh.. aku tahan.. 
aku cuba kuatkan semangat aku..untuk melangkan..
aku tabahkan hati aku... 
dalam 3 minit.. aku berdiri..
aku aturkan langkah pertama..
tapi aku tak cukup kuat..
air mata aku cukup murah untuk jatuh..
walau tak selaju air hujan.. 
tapi cukup untuk membuatkan hati aku perit dan terluka..
mungkin korang rasa aku mengade2 kan.. 
tapi kalau korang kat tempat aku.. baru korang tau..
pabila korang berpanas n berhujan..
hanya syafiqa, lokman n farhan jew tau keadaan aku ..
sebab diorang pown same macam aku..
jaga rockmelon bagai jaga bayi..
perlu dibelai dan di jaga...
2 minggu kitorang bersakit.. demi rockmelon tue...
hari nak balik pown kitorang g lagi stabilkan ph auto pot...
tapi..
tiba tiba.. 
bile korang dah balik u..
agak2 pokok tue dah boleh nak harvest..
korang dapat tau yang semua pokok-pokok
rockmelon tue mati  disebabkan semua orang laen sibuk...
YA ALLAH..
mase aku dengar dari  syafiqah.. aku rase nak pitam.. 
air mata aku bercurah curah... YA ALLAH..
betapa besarnya dugaanmu terhadapkau..
tabahkan hatiku..

sahabat... aku masih cuba untuk melupakan kenangan lalu... tapi aku tidak terlalu kuat..
aku x terdaya.. untuk melupakan dalam sekelip mata..  berikan aku masa... untuk kembali ke sedia kala.. aku akan cuba untuk berdiri dan melihat....






rupanya panas tak ke petang..









4 comments:

SyedGraphiX said...

tanam ape tu??

ainaa.syafiqah27 said...

fertigasi tue tanam rockmelon.. suke x makan rockmelon..

fyna said...

owh...





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Tok Esah said...

salam, blogger ganu kan,

nak suh baca entry ni!! penting!! ahhaks

KHAS: Buat Blogger Terengganu | Group Blogger Terengganu Untuk Anda!!!

selamt datang..kat sini adalah blog yang memaparkan hasil hasil kerja tangan aien.. jemput singgah di aien hermionie untuk official blog.
 
senyuman ainaa.syafiqah Dark Kitty template - Design By - P0L5K4H4CKR3W